Extra inkomstkälla från din fastighet

Hyr ut utrymme till effektpoolen

Skapa en extra inkomstkälla utan att investera i ett dyrt batterilager. Om du har utrymme i din fastighet som inte används produktivt kan du skapa en extra inkomstkälla genom att hyra ut det utrymmet till Effektpoolen.  Allt du behöver göra är att anmäla ert intresse så kommer vi kontakta er med mer information!

Steg 1

Anmäl intresse och svara på vårt korta formulär

För att komma igång är det så enkelt som att klicka på Anmäl intresse och svara på några korta frågor om er! Innan vi kan ansluta er till effektpoolen behöver vi kontrollera att er fastighet är kompatibel till Effektpoolen. Svara på formuläret och välj hur du vill bli kontaktad! Boka möte, bli uppringd eller bli kontaktad via mail inom 24h!

Anmäl intresse

Steg 2

Installation av batterilager och mätare

Efter att vi har kontrollerat om er fastighet kan anslutas till effektpoolen är vi redo att teckna avtal. Efter att avtalet är på plats kommer vi ut och installerar vårt batterilager och mätare.

Sedan har du en extra månatlig inkomst från fastigheten utan att göra någonting mer!

Anmäl intresse

I samarbete med Sveriges infrastruktur

Varför batterilager?

Ni får betalt för ert utrymme, vi får betalt för att balansera elnätet

För att säkerställa att elnätet alltid är i balans behövs en effektreserv som både kan ta emot och skicka ut effekt på nätet. Effekten från Effektpoolens batterier handlas dagligen upp av Svenska Kraftnät för effektbalansering. I utbyte så betalas det ut en ersättning till alla som är med och hjälper till.

Hur det funkar
Förklaring av effektreserven - produktion och förbrukning måste vara i balans.

Vill ni investera i egna batterilager istället?

Vill ni hellre investera i ert egna batterilager? Inga problem! Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hjälpa er beställa och installera både batterilager och solceller!

Läs mer