Börja effektbalansera och öka intäkterna till dina fastigheter med CheckWatt

Tjäna pengar på att balansera det Svenska kraftnätet, antingen genom att hyra ut utrymme till Effektpoolen, ansluta ditt eget batterilager eller beställ ett helt nytt!

Intresseanmälan skickad!
Något gick fel, ladda om sidan och försök igen

Uppskattad årsersättning 2023

267 198 kr

50 kW batterilager

534 395 kr

100 kW batterilager

801 593 kr

150 kW batterilager

Dessa siffror är baserade på marknadens priser från 2020 fram tills idag och varierar beroende på olika faktorer. Marknadspriserna kan svänga upp och ner, så ingen kan förutspå hur priserna kommer se ut i framtiden. Källa: Checkwatt 2023-11-24

Hyr ut ca 1 kvm i din fastighet

Generera extra intäkter till utan att själva investera i batterilager eget batterilager. Hyr ut utrymme i er fastighet till Effektpoolen, så ställer vi ut och installerar ett av våra batterilager utan kostnad!

Läs mer

Anslut existerande batterilager

Anslut ert befintliga batteri till effektpoolen och börja generera extra intäkter till er fastighet. För att komma igång kan ni klicka på läs mer eller anmäl intresse så återkommer vi till er inom 24h!

Läs mer

Installera nytt batterilager

Letar du att säkra upp er fastighets effekt när Sverige gör omställningen till mer grön energi? Gör en gratis offertförfrågan eller anmäl intresse för att börja generera extra intäkter till er förening idag!

Läs mer

En grön investering i Sveriges framtid

Energilagring och effektbalansering är inte bara smarta finansiella investeringar, de är avgörande för Sveriges övergång till grön energi. Effektbalansering genom CheckWatt säkerställer en stabil och pålitlig energiförsörjning samtidigt som vi tar viktiga steg mot dem globala klimatmålen.

Svensk infrastruktur

Energilagring stärker Sveriges elnät och gör det mer motståndskraftigt, vilket är nyckeln till en hållbar framtid.

Grön energi

Genom effektbalansering kan vi maximera användningen av förnybar energi och göra Sverige till en förebild inom hållbarhet.

I samarbete med Sveriges infrastruktur

Hur fungerar Effektpoolen?

CheckWatt ansluter ditt batterilager till effektreserven

Effektpoolen samarbetar med Checkwatt för att erbjuda fastighetsägare möjligheten att stödja det Svenska Kraftnätet med effektbalansering och batterilagring.

Syftet med batteripack

Förbrukning & produktion måste vara i balans

Att effektbalansera betyder att stabilisera elnätets frekvens. När många är anslutna till nätet och använder el kan frekvensen sjunka, och när produktionen överstiger förbrukningen kan den öka. När du ansluter din fastighet till CheckWatt genom Effektpoolen jämnar du ut topparna och håller frekvensen jämn - och får betalt för det!

Förklaring av effektreserven - produktion och förbrukning måste vara i balans.

Fyll i din e-post och bli kontaktad av oss direkt!

Fyll i din e-post och svara på vårt korta formulär för att bli kontaktad med mer information.

Intresseanmälan skickad!
Något gick fel, ladda om sidan och försök igen

Vanliga frågor

Hur kan mina fastigheter dra nytta av att samarbeta med Effektpoolen?

Genom att ansluta dina fastigheter till Effektpoolen kan du dra nytta av energilagring och effektbalansering, vilket leder till en extra inkomstkälla och en mer hållbar energianvändning.

Är det komplicerat att installera batterilagring i mina fastigheter?

Nej, vi hanterar hela installationsprocessen från början till slut. Vårt team av experter kommer att se till att allt är optimerat för er fastighet.

Vad är den ekonomiska vinningen för mina fastigheter?

Genom att ansluta dina fastigheter till CheckWatt genom Effektpoolen kan du generera intäkter genom energiprisarbitrage och effekttoppkapning, samt dra nytta av skattefördelar och stöd för grön teknik.

Är det säkert att ha batterilagring i en bostadsbyggnad?

Ja, säkerhet är en av våra högsta prioriteringar. Alla våra batterilösningar följer strikta säkerhetsstandarder och regler för att garantera en säker drift.

Fler frågor?

Du hittar fler vanliga frågor via knappen nedan.

Vanliga frågor