Affärspartners

Vill du växa med oss?

Bli installatörspartner

Är du intresserad av att bli installatörspartner till Effektpoolen? Vi letar ständigt efter nya talanger inom installering av solceller, batterilager och våra mätare. Om du är av att bli en samarbetspartner, klicka på knappen och skicka in din förfrågan.

Bli samarbetspartner

I samarbete med Sveriges infrastruktur

Distributör av batterilager eller solceller?

Är ni en distributör inom solceller och/eller batterilager? Vi letar alltid efter sätt att optimera vår logistik-kedja. Är du sugen på att bli distributör åt oss? Klicka då på bli distributör och svara på vårt formulär.

Bli distributör

Vanliga frågor

Hur blir jag samarbetspartner till er?

Det är superenkelt! Vi letar alltid efter ny kompetens. Allt ni behöver göra är att klicka på bli samarbetspartner eller kontakta oss och skicka in er ansökan. Sedan bokar vi in ett möte och går igenom er ansökan tillsammans. Därefter är ni redo!

Vad innebär det att bli en installationspartner med Effektpoolen?

Att bli en installationspartner med Effektpoolen innebär att du får tillgång till en rad fördelar, inklusive tekniskt stöd, marknadsföringsmaterial och möjligheten att erbjuda dina kunder en komplett lösning för energilagring och effektbalansering.

Vilka krav måste jag uppfylla för att bli en installationspartner?

För att bli en installationspartner måste du ha relevant erfarenhet av att installera solpaneler och/eller energilagringssystem. Du bör också ha en god förståelse för svenska elnätsregler och standarder.

Får jag tillgång till tekniskt stöd och utbildning?

Ja, som en installationspartner får du fullt tekniskt stöd och tillgång till utbildningsmaterial för att säkerställa att installationerna uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Fler frågor?

Du hittar fler vanliga frågor via knappen nedan.

Vanliga frågor